1era Cursa de la Roca Negra

Avui hem realitzat en Pau i jo la Trial de Sant Boi de Llobregat, amb el nom de la cursa: «1era Cursa de la Roca Negra». Una distància total de 21,4kms, en un dur viatge d’anada i tornada, acumulant més de 2300m de desnivell, dels quals 1200m són de pujada.

Al llarg del recorregut es corre per zones emblemàtiques de la zona, tot fusionant l’esport amb l’estima al medi natural en un trail que serà recordat per les dues dures pujades a les Roques Negres de la Zona: a Santa Bàrbara del Llor i al cim del Montpedrós (Sant Antoni).
El perfil de l’itinerari ha estat el següent:
Els primers 7,5kms de la cursa els he trobat molts durs. Potser perquè portava sis mesos sense realitzar una cursa de muntanya i perquè senzillament s’han començat amb pujades fortes.
A partir del primer avituallament (7,5kms), ens hem trobat millor. L’aigua, beguda isotònica, fruits secs, ens han anat bé per encarar amb més forces el segon tram de la cursa.
L’estat del bosc era molt sec i ha fet molta calor, factor que ha fet més dura la cursa. La cursa l’hem encarat com un bon entrenament de càrrega. De fet, tant en Pau i jo, ens trobem en una fase d’acumulació i amb les cames molt pesades. Per tant, no calia forçar. El procés de supercompensació vindrà ens uns dies!
Aquest ha estat l’itinerari de la cursa:
I aquest el vídeo:
La pujada útima al cim de Sant Ramón l’esperava més dura del que ha estat. Allí últim avituallament, i baixada directe fins al camp d’atletisme de Sant Boi de Llobregat. Abans però un regal de pujades trenca-cames, volta d’honor a la pista d’atletisme amb ritme de batucada de fons i arribada final amb 3h01’05».
La mitjana de pulsacions ha estat de 162. Pulsacions màximes 186. Calories totals 2872.
No hem disfrutat tan com en altres ocasions però satisfets perquè l’objectiu amb el què anàvem l’hem complert. Demà per el matí, per a recuperar millor, 30′ de carrera suau + estiraments.
Després de l’excursió per el cim del Cap del Verd i Pedraforca de la setmana passada, i la trial de Sant Boi de Llobregat les cames han d’estar rockets. Perdoneu però m’agrada el significat de la paraula «rockets».

Publicado el 19 junio, 2011 en Crónicas 2011, Temporada 2011 y etiquetado en , , . Guarda el enlace permanente. Deja un comentario.

Deja un comentario